//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK








 

Assalamualaikum semua, haa korang nampak kan nombor kat dalam gambar tuh??
nak tawu tak kenapa nawar tanye niee.
ehemm, nie yang nawa nak cite kat korang
for the first time laa kottt Nawa dapat MATHS 100, banggakan? HAHAA!
korang kalau nak kutuk ataw nak kata nawa mcm excited naw ke, nawa tak kesah pongg!

Korang mesti takde kann? kan? hikhikk. (jangan marahh)
okay, nawa happy sangat. oke lahh.korang pun mesti da malas nak dgr cite nawa lagi kan.
sekarang nie nawa dah nak cuti sekolah. (dah cuti pongg)
nawa nak gi balik kg and busy dengan homework cekgu bagi.
so, nawa mungkin takkan online sementara waktu kottt. huhu

HAPPY HOLIDAY semua :)