//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







RUMAH HANTU!!

hye PEEPS,  ASSALAMUALAIKUM!
hello0, kali ni nawa nak cerita pasal RUMAH HANTU niee kat SMKDP td.
memang seronok sangat, hantu hantu tu pun sporting taw!
rugi sape yang tak datang tengok :) huhu
ader macam macam taw, menakotkan betol. walaupun hantu hantu tu manusia,
tapi nampak seramm taw! haa nak tgkk tak camane muke hantu tuhhh???
scroll downn sampai jumpe taw! AMARAN!!
pada yg ader penyakit lemahh jantung sila jauh kan diri anda! :)
V

V

V

V
 
V

V

V
V
V

 
haaa, SERAM takk? hahaha, tak berape takot pun.
nie je hantu yang aku curi dari internet, yang hantu kawan nawa sibuk jage tugas masing masing laa
sebok nak pergi menakotkan orang waktu pagi lagi da bangun pergy siap.haha
okayy lahh, harap korang enjoy bace entry aku nie.
kbyyee :)