//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







kena kelentong!

Assalammualaikum semua!
korang nampakkan ader huruf A atas nie kan?? (dalam gambar)
aku nak cite ape kne mengena tajuk dengan huruf tuh.
first, ader la member aku ni ajak pergi makan la
kononnye kazen dia nak belanja makan kat hotel,
sekali dah sampai kat hotel tuh kitaorang nie kene pulak dengar pasal SKOR A
panas telinga ni, punggung aku pun dah berasap duduk lama naw.
mula mula tuh terangkan pasal SKOR A, lama lama dah masuk perniagaan pulak.
fulamakk, ingat aku nie dah matured sangat ke nak jalankan perniagaan ni,
aduishhh, memang malas ahh aku nak layan benda benda nie semua.
tapi kelebihan tuh mang nampak bestlaa.
contohnyer boleh jd JUTAWAN muda laa kononnya.
bila pikir punye pikir, takde untung pun untuk aku niee.
hmm yg mana korang yg suka nak jalan tentang bisnes ni, pergilaa melawat kat SKOR A tu yup

dann seterusnya, aku dan yg lelain dah habis menahan orang tu dok potpetpotpet kat situ,
kiteorang pergi la pulak singgah kat KFC untuk mengisi perut yang dr td da berkeroncong.
huhu akhirnya perut kenyang sampai da lupe tentang SKOR A tuhh.
~The End~