//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







WASABI GANG


ASSALAMUALAIKUM SEMUA,
Wasabi Gang?
mesti korang tertanya ape tuh kan,,
haa nie dia gang yg ader kat sekolah baru aku tuh, nak promote jap,
btw, girls yg ade kat gang ni semuanya comeyyy dan cunn sgt lahh :)
nahh tgk gambar ahli gang tuh
v
v
v
v

dah tengokkan? amacam? cunn kan, nak tgk lag, sila LIKE page INI
dah like?? bagus lah, keyh dah takde ape lg, huhu,
before tuh nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY utk Shikin a.k.a leader group tuh
selamat meniti hari tua yunkk huhu :)
byee~