//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK









okay salam satu Malaysia semua,
hurm sbenarnye nawa tak tawu nak cite ape kat korang nie.
oke nawa pelik sangat lah kat manusia nie
hmm, kalau kan kite kan dah kan benci kan
(hey bpe bnyk kan laa)*smbung balik
oke nawa pelik sgt bila ader manusia benci manusia,
alaa yg tu mang logik n trend laa
tp yang nawa tak faham, kalau kita dah benci kat sesorg tuh,
mengapa perlu disebut sebut lagi?
agaknyer dia sayang kott, tu yg disebut sebut saje
HAHAH :D

manusia oh manusia, mengapa lah sikap begini kan,
kau benci seseorang, diri kau jugak yg merana gara gara tabiat kau tu.
dah tak suke, tak payah nak ganggu ataw disebutnye,
tu lg kau sayang kat dia n kalau kau ganggu, kan menyusahkan diri je.

ukehh aa, kepada manusia kat luar sane,
sayangi lha semua orang yup :P
ILOVEYOU ALL.
*even org yg bnci aku pun aku syg kau. haha.