//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







New School

Hello pretty and handsome ;)

Today, takde ape nak cite sgt, tapi nak gtau yg skola baru aku ni okayy jugak,
not bad :) cume satu je yg tak berape minat sbb kene duduk depan dlm class.
OMG, huhu, alaa tu pun small matter je lahh, cehh..
hmm budak budak semuanya baik baik jaa,
ade satu lg yg tak suke sbb balik lambat laa jugak,
aku ni kann suke balik awal. HAHA, bajet je kann ;P
budak kelas ader dalam 27 orang, 4 Lelaki, yg perempuan pandai kira sndiri lah. ehee
guru kelas dpt cikgu Cina tp xjumpe dia lg.

Okayylahh, harap semuanya berjalan dgn lancar, Aminn,