//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Kawan♥


pelikkan dengan tajuk aku nie, korang jangan pulak nak berambus awal awal, kene dengar dulu ape yg aku nak cite nie,, tapi yg mana dah tak suke and menyampah sangat, dipersilakan blahhh! HOHo :D

Kawan !! saya skrg nak cite pasal sowang kwn saya nie, okayy nama dia tidak perlu mention kan, hanya nak cite je. Ade sowang kawan nawa nie dia sakit teruk lahh jugak, bile dgr pun mcm kritikal je. aku risau laa katakan :P  (amek berat weyhh) huhu

Aku cume nak dia kembali ke sekolah dan jadi periang macam dulu yang suke kacau kacau orang, buat orang tersenyum bahagia dengan lawak kau tuh, dengan suare kau yang kecoh kat kelas, tp sekarang semuanya dah berbeza kan =.=

Aku harap sangat kau cepat sembuh, lgpun tahun nie kan kita sama sama SPM, so kau kene kuatkan semangat. Tolonglah jangan jadi lemah ye kawan! Aku dan teman yang lain akan sentiasa mendoakan yang terbaikk untuk kau. Chaiiyokkk!

p/s: kepada yang dah bace nie, tolong ehh doakan kesembuhan dia jugak.