//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







I Miss You


Aww, comelnye kalau kita macam ni kan awak? main cak cak kat tepi pokok. Tapi kita dah cukup omeyy bersama kan, huhu :) saya tetibe rase rindu pulak kat awak =.=  rindu sangat taw!

Saya rindu nak pergi sekolah dengan awak,  kat kelas belajar sama sama, rindu nak buli awak kat sekolah, rindu nak awak angkatkan barang saya, rindu nak dengar awak cakap ILOVEYOU time belajar kan. Wahh banyak sangat lahh, saya rindu tu semua. Sekarang tak dapat dah ;( sedih je taw nak rase itu semua lagi. Awak, bila saya boleh rase tu semua lagi ehh? bila lahh kan? hmm tapi macam takk dapat je kan.


Okayy nie pulak lepas kita dah aww aww kat atas tuh. HAHA :D saya saje je nak mengedik kat blog nie. Takpekan awak? Mesti bertambah comell lahh kalau kat gambar tuh jadi kenyataan. Bahagianyer hidup. heish saya nie dah melebih pulak. Okayy lahh awak, sebelum saya melalut dan mereppek panjang baik saya chowx dulu, tata~