//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







AWAK :')


hye
awak oh awakk !
ingat tak payung pertama kita warna pink macam gamba atas tuh,
comelkan kan? hehe :P

sebelum tu awak, sy nak minta maaf sgt sgt sbbnyer
sy akan pergi jauh dari awak, bukan mksdnye sy nk tinggalkn awak.
tp sy taknak lg dah perkara yg awk tak suke tu berlaku kan,
so sy buat kputusan untuk mulekan hidup baru.
sy rahsiakannye dari awak pun sbb taknk awak sedih.
hmm, mungkin awak takkan faham ape yg sy cube sampaikan nie,
nnty lambat laun awak akan faham la, belum sampai masenye je lg.


k lahh awak, sy nak chowx, tata