//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Hindustan

hai dan assalammualaikum semua,
okay tetibe aku nak post pasal hindustan nie,
hmm semalam ummi(ibu) aku baru beli satu dvd nie
tajuk dia Ra 0ne, alaa yg hero dia si SRK tuhh
haa, ni laa citenyer tuh:)


mang best taw cite nie, lawak dalam cite nie buat aku pecah perut.
HAHAH* :D

cite nie pun kelakar dan best taw, *da 6 kali aku tgk 3idiot

nota hindustan sy: 
korang pun yg mane minat hindustan tu patut tgk gak taw! HOHO*