//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Betul ke sekolah aku takda straight A PMR?


haii semua,
okayy aku nak cite berkenaan dgn gamba atas tuh.
nampak kann???
haa sbnarnye, aku bknlah nak kutuk pasal kputusan skolah aku,
cume nak cakap je,,

mang malu lahhsbb skola bru aku ni tahun nie 2011
dgr cite takde yg dapat straight A
paling cemerlang pun 6A je..

tp nie aku tak tawu lg laa, cume dgrdgr khabar angin,
tp sedih laa kalau tkde lngsung,
sekolah lain semua sebok dibangga kan,
tp sekolahh nie??
heish,nnty aku nk siasat betolbetol laa.
huhu, jd penyiasat sebok nk tawu kputusan PMR nie.

klahh,nak chowx..nie je nak cite, kalau taksuke cakaplahh ehhh......