//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







TIARA BEACH RESORT


hello dan assalamualaikum semua !



harini punya cerita nak gtau kat korang yg nawa pergy holiday kat Tiara Beach Resort.

hmm,mulenye dengar macam best jea.
tp bile dah sampai takdela seronok sgt.
mcm biase je cume tempat tu macam sesuai utk knak-2
tp seronok atw tidak, kiteorg mandy je laa



oppss lupe pulak nak gtau yg nawaa pergy dgn mmbe sekolah.
rombongan cik kiah gitu laa. kecoh je (:
penginapan kt situ pun buleh tahan laa.
cume agak sempit sikit la.
maklumlahh 10 org satu bilik


tp ade jugak yg tak bestnyer,,
ader pulak ttbe manusia dgn manusia nak bergaduh.
heishh, korang jgn le nak libatkan aku lak
dah serik dah aku gaduh-2 sbelum ni weyh,,
ni nak menambahkan lg. atoyaii,,


hmm, macam nie je lahh,
nawa pun dah malas nak cite banyak pasal bnda nie semua
dah tak berape nak menarik sgt cite pasal percutiann ni
okayy byee semua yg dah sudi membaca cite nie.

p/s: maaf gamba percutian tidak ade yer.