//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Selamat Hari Lahir Babymork

haii ,,
okay harituh 27Novmber2011, adelah birthday kawann aku yg paling comeyy nie,
nama comeyy dia Fatin Haziqah Mohd Izam


cik atyra yg sibuk buat ape ntahh......
v
v
v
ni laa hasilnyer...
okayy, penuh dengan wish dari aku dan si atyra asmadi,
naw korang tgk lak wajah comeyy dye nie:
v
v
v
comeyy kan? kann? alolooo, kawann, I love you <3

okayy si comell! awak la tuhh,
aku nak gtau yg aku happy sgt kawann dgn kauu.
harap kite kawann smpai akhirat yer (:
aku sangat happy bile kau happy jugak taw!

okayy kawan, dah takde ape dah aku nak ckp,
korang pun semua tgk je laa gambar yg ader ehh..
penuh dgn gambarr comeyy nie :)
v
v
v





- the end -