//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK









 
haii peeps
Wahh harini awal sungguh aku bangun dengan lepas solat Subuh terus tak sambung tidur. Good Job Nawwa! tingkatkan prestasi anda. yelaa selalunye time cuti mang liat sangat nak bangun, ni bangun awal pun sbb excited naw nak gy jamuan. padahal jamuan kul 2.15ptg, lame lagy ahh. HOHO*

Heish tak sabar la nak gy jamuan ni,, tp makanan tak bpe syok dengan hanya ader KFC saje.
okayy yg buat aku bengang ni, si Mr Z nie taknak bangunbangun laa!

Hey Mr Z,,bangunlaa,da pagy naw nie. Cepat bangun laa! kate nak bangun kul 9pagy,
nie dah pukul berape tak bangunbangun lagi. atoyai awak nie kann!

Okeyhh, nawaa yg bangun awal bebenor nie pun belum mandi lagy. tapi still wangi taw!
chowx nak gy wangikan diri lagy nie.BYEE

  p/s: nnty nawaa cite pasal jamuan tuh keyh!