//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK








SICK !!

ohh damn !! kenapa lahh sejakk akhir-2 nie macamaacam penyakit datang ??
ya Allah , kau tolonglahh sembuhkan segala sakitt ni dengan cepat yea .

tapii , naseb baiklah ade sorang hero nie boleh tolong tenangkan aku tentang sakitsakit nie
"awak , thanks sangat taw sudi tolong saya !" hihi :)

okayy , nawa kat sini dah tak boleh nak menaip sbb bahu nie dah sakitt teruk .
so nawa cume nak korangg doakan supaya nawa cepad sembuh ye .
TQ sangat kepada yang buleh nak doakan tu =.=