//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







saya mahu tawu care nk gune webcam di FB =.='

hey hey sesiape tolong aku kejap!
aku tak tawu la macam mane nak gne webcam kat FB tuh
heish , susah gyler taw. nak nanges ;(

macam nie, mmbe aku kate dah download,
tp tak dpt jugak la wehh,,
still tak faham.
pening kepala aku taw!
baru je engat nak gune benda tuhh,
rindu kat mmber aku. hihi

okayy laa, kpd ssiape yg boleyh tolong aku..
nnty inform kat akku taw!
nak sangat gune benda tuh,,
pleaseee............!!

okayy chowx! dhaa~