//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK










okayy , anda nampakkan gambar atas tuh ?
haa , phone tuh aku nak sangat
bukan sebab canggih ke ataw ape .
tapi aku suke sebab kaler yg macammacam .
cantik taw . aku nak sangat lahh !

abahh , nannty belikan nawa satu taw !
nawa nak yang kaler pink punyer .
lawaa sampai mengoda . alaa , lgpun murah je ye .
please !! huhu

okeyh laa , kalau nawa dapat , nawa SAYANGGG abah sangat sangat taw !
ngee ~ huhu :)

ILOVEYOUU~ muahmuahmuah . HAHA!