//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK








KAYANGAN

kahhkahkahkahh , hahahahah XD
okayy-2 harini aku happy sebab otak pun dah masuk air . ngee ~
#abaikan jea . huhuuu (tajuk kat atas pun abaikan jea,tkde kne mgene dgn cite kt bwh)
lagipun haryni mang semua takde badmud-2 ataw berkelakuan pelikk .
btw , taniah kepada sowang kawan aku nie yang sudah bergelar UNCLE SUREN !!
hahha , aku suke laa name baru kaw ;p

cite pasal exam;
okayy tadii kat sekolah mang gilaa-2 la soalan exam hariinii , menyeksa aku nak cari jawapan lhaa !
dahh tu tadi ade pulak sowang mamat nie (name tak perlu mention) ,
dy ni haa pnye muke macam nak menangis jea .
Ya Allah ! ,, sumpah mang kesian aku tengok dye . nak tolong , tp tak sempat pulak :(
wehh kawann , kau janganlaa sedih-2 lagi taw . nanty tak hensem :) hihiii ,,
nanty aku doakan lha supaya kau lulus yea , tkpun dpt A+++++++++ . huhu :)
dahh tamau sesedh lgi . buruk rupe . tawakal je lahh .

huu , kesiankan kat kawan aku tuu , okayy laa . tu jea nak citee . hihii .

p/s: td dpt LOVEE dari seseorang . awww ,.. cairlahh huhu , #ngade !