//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







deepavali di MELAKA

hai dan assalamualaikum semua.
HAPPY DEEPAVALI ya

okay, sempena cuty depawali ni,
nawaa telah meluangkan mase dengan kawan nawa di melaka
kami mulenyer pergy tengok wayang cite ni

haa, mang gempak giler laa! best taw
aku ingat macam boring je, tp sebaliknyer
pade yg belum tengok, baik cepad-2 gy tgk taw!

okayy lepas dah habis tengok wyg,
kami pulak pegy pusing kawsn MELAKA
HAHAA:D ,dy nk tunjukkn melaka kat aku la tu.
then, otw pusing tu sempatla bergambar sikit je

korang nakk tgk tak?? haa,kat bawah nie ye

 

 

 


haha, maaf yer bnyk gamba nawa sbb nawa jd model kejap
*sy pelancong dari KL tp ank jati MELAKA* huhu =.='

haa sambung cite balik,,
lepas sudaa melawat ke Melaka, pulang laa.huhu
then habis balik kene maraa sebab lama sangat keluar.
HAHA:D
(alaa mak, bukan selalu pun kann , kann. hihi)

okayylaa , si penaip ni pun dah letih badan dan mahu berehat
salam byee dari nawaa diakhiri dgn sekeping gamba.huhu


kboii semua~