//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







weird ?? =,='

weird ?? =,='

hmm , aku pun tak tawu kenapa . saje nak post benda yang ntah pape , merepek ja lebih .
(jangan amik hati sangat ye) .

kay kepada aizat emer asri , terima kasih sangat-2 sudi bantu saya untuk cari jalan penyelesaianya . kamu sangat berguna taw ! tak rugi saya mintak tolong awak . nanty saya belanja awak makan taw . HAHA#

Aizat Emer , awak tawu tak saya boleh susahh dan mati kalau awak tak tolong saya tadi . hehe , btw thanks a lotttttttttt . hargainya sangat :)

okayy lahh , got to go . dhaa