//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







MYDIN buat open house

haa , MYDIN buat open house ??!! ykea ??

haha, kalau aku cite mesti korang tak percaya kan , ehh , betulla mydin memang buat open house . kalau nak tawu mydin kat MELAKA je yang buad . spesial sikit . hihii :)
syok taw , da laa dapat makan free banyak gilaa . orang ramai datang fuhh memang penuh macam ada BUNKFACE datang buat konsert pulak . haha . tapi yang menyedihkan bila aku datang makanan banyak dah habis . #stupidndemn
takpe laa , da takde rezeki nmpknyer . sokayy , dah tu aku balas dendam dengan minum air twister yg dye bagi free tu bebotol-2 . (kejam!)

okayy laa , lepas dah kenyang gilaa tu baru aku masuk shopping . hoyehh ~

p/s : MELAKA sekarang sangat panas yar .