//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK








game ??

haha , wehh aku geram dengan kau taw !
aku tawu laa kau cume nak kenekan aku jea .
hmm , tapi kenapa ye ??
masih tak puas haty dengan aku kea ?
jeles ? .. ntah-2 kau da tak warass kott ;P
baik pergy jumpe doktor laa sebelum kau hantar virus kat org lain
APTB ,, kau buad aku lagi TAKKKK suke kat kaw taw !
ape jenis org laa (haa,kan aku da mengutuk kau)

sorry laa beb , niat aku bukan macam tuh sangat .
cume geram gilaa laa .
btw , aku doakan kau bahagia ye . ikhlas doa aku tu .

keyh laa baii ~

status : not in mood !