//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







FRUITCAKE spesial !

salam sejahtera semua ,,
berkenaan tajuk kat atas , FRUITCAKE spesial punya drama sudah hampir tiba dan akan dilakonkan pada :

 masa   : 7.30-8.20 pagi
             tempat: dewan permai SMKDP
      tarikh   : 28september2011

hari tu bakal menjelang ye . kepada sesiapa yg nak tengook pelakon-2 hebad dari kelas 4SAINS2 boleh la datang tengok kat tempat yg tertera. HAHHA
latihan ni memang penad laa sangat dengan hari-hari kene stay (padahaltakhari-2punn) . okay laa , taknak cite panjang . kalau nak tawu , datang je keyh . byeee ~ lupe pulak , tuan director cite ni dye adalah LUQMAN MAN (kasi up sikit nama dye)

choww dulu . dhaa ..