//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK








final exam

OMK , exam dah nak dekat laa .minggu depan da mule start . tp yang sangat menyeronokkan kiteorang dapat jawab exam kat bilik ade air-cond dan ade TV(padahal TV tak boleh bukak pun) . tp yang tak seronok sbb macam susahh nak meniru . hihi ;p

keyh laa , pape pun doakan untuk nawa supaya dapat lulus semua subjek :)
(need your pray for me) huhu . korang pun semua akan nawa doakan yup .. dhaa ~