//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK











Kuih Sarang Semut


okayy , hari ni aku belajar buad kuih raya . iaitu kuih sarang semut yer . korang pernah dengar tak ?? kalau pernah bagus ! :)

tengok gambar dulu bagi sape yg tak pernah tengok :)


da tengokkan ? tu gambar curi dari internet ja . hihii .
aku suke kat kuih nie , family aku pun memang suke . kalau mak aku buad , fuhhh memang class lhaa , huhuu . okayy lha , bagi siape nak merase kuih mak aku buad , boleh datang raye kat rumah aku taw . dhaa ~

Selamat Menyambut Hari Raya *wish awal sikit*