//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







jadi cool + positif


JADI COOL + POSITIF


haa , korang nampak tak tajuk buku tuu ? kalau tak nampak baik pergy check mata cepat . hehe . okay ,, sekarang aku nak cerita pasal buku tu . nawa baru je baca buku tu dari sorang mamat nie . pinjam dye kejap . hehee :) tapi bila da bace tu , memang taknak lepaskan lha . best taw !

buku tu memang best gilaa taw ! korang semua patut bace . dalam tu ada macam macam jenis tips untuk remaja yanng macam kite nie semua . macam macam solution kalau kite ade problem .

kiranya macam kaunselor laa . tapi nie buku pulak jadi cikgu kaunselor korang . HAHAA* okayy laa , kalau nak bace buku tu , cepat cepat beli taw sebelum habis :)

SELAMAT MEMBACA semua :)