//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







ade WEBSITE baruu :)

hey hey , nak tawu tak nawa ade buad website baru
(alaa , tu pun cikgu yg suruh) hee

nak tawu tak website ape ?
yg nak tawu mari rapat rapat sini
kalau yg xnk tawu buleh berambus !
shuhhh ,, menyemak je . huhu .
kpde yg nak tawu kann , nawaa kann , adee kann ,
*bpe bnyk kan daa* hihii.
website INI

kenapa buad website nie ?
sebabb cikgu BI nawaa suruh la
ntah ape laa yg dy suruh satu kelas buad
dsbbkan kami rajin , kami pun buad laa
*erkk , rajin ke ? HAHAAA*

okayy laa , nawa mmg tak tawu ape function
website tuu , hmmmm ,,,,
kalau ade yg tawu , ajari yer :)
yg mane rase nak add nawaa tu klik SINI

okayy dhaaa ~