//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







sakai !!

HAHAA*
tajuk kat atas tu buat aku tergelak :)
okay laa , harini aku nak cerita pasal tajuk tu .
haa , mulemule sekali nak bagi salam kat korang sume :
ASSALAMMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA :)

start cite dr hujan yg renyai
kemudian lebat pd pagi yg nyaman itu
pd pagi jumaat yg indah itu terpakse la aku bangun
dengan kemalasan melanda untuk ke sekolah .
di cadangkan malas sungguh nak pergy .
tapi kene la pergy jugak sbb nak makan sedap harini . hihii

kemudian , terpakse la satu lg keperluan
yg kene aku bwk kesekolah
iaitu PAYUNG besaa aku yg agak lawaa tu
diserikan dengan kaler pelangi .
*cewah . hee . aku da lah malas nak bawak .
tp da terpakse nk buat cmne kan .

aku bagaikan orang sakai
yg membawa payung besaa gedabak tu
dengan bekal dalam beg besaa aku
dan juga beg sekolah yang berat nak mampus tu .
heish , jalan dalam hujan dengan
kasut da dimasuki air dan stokin pun basah .
alamak aii , eiiuu ! da naseb kenela terima .

haa , tu ja la aku nak cite
pasal kehidupan sakai aku pada harini .
sori if cite ni tak best ya .
nnty saya perbaiki kesalahan yg ade :)
sebelum tu tengok la
gambar muke yg agak ceria
selepas pulang ke sekolah :p

 
muke mintak penyepak ;p
p/s: dalam gambar tu la payung besaa gedabak aku tu . lawaa kan ? HAHAA* :)