//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







KEBAKARAN !!!


haa , KEBAKARAN . TOLONG TOLONG !!! 
HAHAHAH*

actly , aku dengan fyya yg buad kebakaran tuu .
nak tgk tak pe yg kiteorang buad ??
tengok gamba bawah nie :



HAHAH* kejam tak ?
kejadian ini berlaku kira kira jam 10.40pagi .
HOHOO* bosan time nie
so , jumpe pemetik api terus bakar ah
takde keje la katekan . hee
tengah sebok dok tengok api marak ,
ttbe de makcik cine ni dtg tgk jugak .
lepas sowg , sowg lagi yg dtg tgk .
HAHAHA* famous doe . hihi
macam ni la salah satu care nk buad org kuar dr rumah.
huhu ,, jangan marahh yer makcik makcik sekalian .
okayy laa , korang yg da tawu ni jgn kekecoh kat org spe dalangnye yer .
nnty tak pasal pasal kiteorang kene . hee :)

AMARAN !!
jangan suke membuat kebakaran terbuka
denda akan dikenakan atau dipenjara !!

jangan suke bermain api , nnty da besar api main balik .
HAHAH* lupe ah pe katekate tu :)

p/s: kalau ade wanzaleha lagi seronok :)