//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







the ANGRY BIRD




haa , nampak tak gamba atas tuu ??
tu laa faveret aku sekarang taw !
nama tu ANGRY BIRD ..
ntah kenapa ttbe aku nmpk bnde tu comel
time mjlis perkhawinn cine kat dpn rumah aku tu
ade la binatang nie n nmpak sgt cute . HAHA :D
aku nak koleksi dy taw !
nanty korang tolong aku . hee*
binatang ni pun ade GAME nye tersendiri .
cewah* , hebad sangat le tu . HAHAH*

OKAY laa , nnty lau dpt mklumat ttg koleksi ANGRY BIRD ni ,
gtau aku cepad cepad taw ! huhu :)