//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







flora day 17JULAI2011


Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua :)
okay laa , hari ni nak cite pasal taman bunga pulak
okay , kat sini siape yg suke bunga ?
angkat kaki . HOHOH*
disebabkan nawwa nie minat bunga *sikitsikitlaa* :)
oleh itu nawaa nk post pasal bunga nie .
bunga kegemaran nawwa bunga rose n dalam malay bunga mawar
adalah lebih kurang dengan nama nawwar . HAHAA*

haa , cuty minggu haritu nawa pergy melawat taman bunga dgn keluarga
kebetulan time tu tema bunga rose
wahh , heppi giler ahh :)
daa sampai situ , nawa jumpe bnyk gler bunga
*yala , nama pun taman bunga*
lepas tu , ramai la orang datang tengok
tp alhamdulillah tak sesak laa .
hurm , lepas da merayau rayau kat situ ,
nawa pergy la makan . after makan terus balik .

ehh tak habis lagi . sebelum makan tu ,
kiteorang pun adela photoshoot sikit sikit
semua berlagak model la time tuh . hehe
tapi memang seronok laa .
okay , ni gambar kiteorang yerk :


 

 

 

 



*ayah takde sbb berada dibelakang kamera*


okay laa , hasil tu pun membuatkan kiteorang sgt penad
so , tak habis ronda ronda la satu taman tu
tempat da la besar , penad nk berjalan .
lgpun bunga lebih kurang sama je semua
yg lain cuma hasil kreativiti laa
yang pastinya lawaa dan menarik !
rugi tau sape tak pergy .



*yang nie pulak gambar tanpa model* HOHOH*