//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







dunia BARU






haa , nampakkan gamba kat atas tu ??
kalau tak nampak , ta leyh kawen taw ! hee
aku nak citew ni yg aku daa mule sukesuke nak pakai spek :)
ehem , zaman skrg ramai sgt yg pkai spek .
lawaa pulak aku tgk , tu yg skrg gatai naww na pkai . hihi
buworkkan aku pkai ?
better korang kate "tak !" . hahha :D
okay laa , tu je aku nak gtau . hee