//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







07072011 : sport day


okay , hari ni ade sukan SMKDP
memang boring jugak n macam bangang !
da masuk punye la bnyk acare
tp takde satu pun yg menang .
macam sial !
(hey , mencarut plak , maaf !)

suare²orang mengutuk :
"eh nawa , kau pikir kau hebad sangat ke ?"
"kalau tk hebad baek tkyh masuk la , kene gelak je"
"weyh , kau tak hebad mane pun lahh !"


okayokay , aku tawu la kalau aku tk hebad mane pun ,
aku tak kesah pun la weyh !
WHATEVER ~

okayla , sambung citer balek ,
urm ,, mmg harini penad gile²
rase macam nak MATI ! =.=
da laa kalah , wat malu jer
korang nk ke tawu keputusannye ?
baek tkyh laa , hehe
okay okay , sbb kesian nawa gtau jugakla .
resultnyer adelah :
ehem ehem , hee
1. KUNING
2. UNGU
3. HIJAU
4. MERAH
5. BIRU

haa , tu la keputusannyer . puas haty ?
apew ? korang nk tawu nawa umah mne eh ?
laa , nawa umah batu je . hehe
okay , pasal yg acara perbarisan tu ,
nawa malas nk citew . huhu
(padahal tak tawu spe meng) HOHOH*
haa , tu je la yg nawa tawu .
laen² pnye nawa tk amik tawu
maaf yerk bebanyak .

jap jap , nk gtau korang gak yg gambar time hari sukan tkde
harap maklum dan maaf bebanyak again ~
okay dhaa ~
akhir sekali ,
majulah sukan untuk negara :)