//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







mane pergy ???



kenape ??!


minggu nie aku tak tau kenape cepat sangat nak sensitif.
nie mesti sbb muke aku da teruk !! argh ,, benci sial (maaf , bahase kasar)
aku nak diri aku yang dulu weyh !
yang happy dan tak berpura pura .
yang sntiase bahagia selalu dan sewel . hihi .
walaupun ramai yg tak suke care aku .
  AKU TAK KESAH laaa !! haha .

banyak sgt yg da berubah slepas cuti bulan 6 selama 2 minggu
mane pergy sifat dulu. huh , takpe laa
setiap manusia sentiase berubah . hehe :)

p/s: sentiase la menjadi baek untuk semua orang :)